Voor 16:00 besteld, is zelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €25
Altijd de leukste kaarten

Zinnige Verhalen

Er is gezegd dat na honger en dorst onze belangrijkste basisbehoefte verhalen vertellen is.
Khalil Gibran

Tevredenheid

De rijke fabriekseigenaar uit het noorden zag tot zijn afschuw de vis­ser uit het zuiden lui naast zijn boot liggen en een pijp roken. “Waarom ben je niet aan het vissen?” vroeg de fabriekseigenaar. “Omdat ik genoeg vis heb gevangen voor vandaag,” zei de visser. “Waarom vang je er niet nog een paar?” “Wat zou ik ermee moeten?”
“Je zou geld kunnen verdienen,” luidde het antwoord. “Daarmee zou je een motor op je boot kunnen laten monteren om verder de zee op te gaan en meer vis te vangen.”
“Dan zou je genoeg verdienen om nylon netten te kopen. Die zou­den je meer vis en meer geld opleveren. Al gauw zou je genoeg geld hebben om twee boten te bezitten… misschien wel een hele vloot. Dan zou je een rijk man zijn net als ik.”
“Wat zou ik dan doen?”
“Dan zou je werkelijk van het leven kunnen genieten.”
“En wat denk je dat ik nu aan het doen ben?”

9,95

10 verschillende postkaarten met een verhaal in een mooi mapje. De verhalen zijn allemaal als een hart onder de riem – stuntje in de rug – wegwijzertjes – eye-openers… Veel gebruikt bij coaching; een verhaal vertelt zoveel meer als goed bedoeld advies. De verhalen komen uit verschillende hoeken van de wereld en zijn wijsheidspareltjes.

Meer verhalen

Als je even stilstaat bij het huidige tempo van onze samenleving, de spanning en stress die dat bij veel mensen veroorzaakt, kan je afvragen hoe komt dat, wie creëert dat? Stress is een chronische volksziekte aan het worden en dat doen we met z’n allen. Door het steeds gewoner
De tsaar aller Russen bezat alles wat een mens zich maar wensen kon, maar hij wist niet waarvoor hij leefde. Drie vragen kwelden hem: Wat moet ik doen? Met welke mensen moet ik doen wat God van mij verlangt? Wanneer moet ik dat doen? Na alle wijzen, alle geleerden

Product succesvol toegevoegd aan je mandje!