Voor 16:00 besteld, is zelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €25
Altijd de leukste kaarten

Zinnige Verhalen

Er is gezegd dat na honger en dorst onze belangrijkste basisbehoefte verhalen vertellen is.
Khalil Gibran

Bezorgen zonder stress

Als je even stilstaat bij het huidige tempo van onze samenleving, de spanning en stress die dat bij veel mensen veroorzaakt, kan je afvragen hoe komt dat, wie creëert dat? Stress is een chronische volksziekte aan het worden en dat doen we met z’n allen. Door het steeds gewoner te vinden dat alles snel gaat. Binnen een minuut antwoord op je appje, vandaag bestelt en morgen in huis, flitsbezorging. Snelheid wordt steeds normaler, de norm verschuift en voordat we het weten zitten we gevangen in een alsmaar sneller draaiend rad. En eigenlijk zitten we daar al veel te diep in. Internet en het alsmaar digitaler worden van ons leven lijkt mooi, maar er zit ook een keerzijde aan.

Wij willen daar niet langer aan meedoen. Wij willen dat doorbreken. Als je bij ons bestelt, nemen wij de tijd om je bestelling met aandacht in te pakken en rustig naar de post te brengen. We lopen dan met een postzak door de binnenstad van Wijk bij Duurstede en geven die af aan de meneer van de boekhandel. Het kan zijn dat we dat op dezelfde dag doen van je bestelling, maar het kan ook zijn dat we dat een dag later doen.

Het is natuurlijk wel fijn om te weten wanneer je je bestelling binnenkrijgt; binnen 3 dagen en je krijgt daarover een mailtje van ons.

 

Meer verhalen

Als je even stilstaat bij het huidige tempo van onze samenleving, de spanning en stress die dat bij veel mensen veroorzaakt, kan je afvragen hoe komt dat, wie creëert dat? Stress is een chronische volksziekte aan het worden en dat doen we met z’n allen. Door het steeds gewoner
De tsaar aller Russen bezat alles wat een mens zich maar wensen kon, maar hij wist niet waarvoor hij leefde. Drie vragen kwelden hem: Wat moet ik doen? Met welke mensen moet ik doen wat God van mij verlangt? Wanneer moet ik dat doen? Na alle wijzen, alle geleerden

Product succesvol toegevoegd aan je mandje!