Gratis verzending vanaf €25

Altijd de leukste kaarten

Voor 16:00 besteld, is zelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €25
Altijd de leukste kaarten

Kyra Sophia Fotografie

Kyrie+(2+van+2)

Kyra Sophia Fotografie

Vroeger was ik altijd al gefascineerd door foto’s. Ik kon uren kijken naar oude foto’s en vond het heel bijzonder dat ik bepaalde emotie en gevoelens ervoer tijdens het bekijken van deze foto’s.
Voor mij zeggen foto’s heel erg veel. De tijd waarin het zich afspeelt, de veranderingen die je ziet in kleding of kleuren, interesses, karakter…

Maar bijvoorbeeld ook de verhoudingen tussen mensen is altijd af te lezen op foto’s! Zo mooi en interessant! Hierdoor raakte ik geboeid om de dingen om me heen vast te leggen en zo herinneringen op een visuele wijze te vereeuwigen.

Met mijn journalistieke stijl probeer ik jouw verhaal te vertalen naar beeld. Ik help jou graag bij het vastleggen van jouw unieke persoonlijkheid. Ik doe dit op een ongedwongen manier, door bijvoorbeeld tijdens de fotoshoot lekker met je te kletsen, je te laten bewegen en met je te lachen, om zo een ontspannen sfeer te creëren.
⁠⁠⁠
Ik weet het, voor de camera gaan staan kan best even spannend zijn, maar ik doe mijn uiterste best om een je op gemak te stellen met aanwijzingen en geintjes. Met als doel emotie te vangen en jou vast te leggen zoals je echt bent.

Grote liefde voor portret en boudoir fotografie.
Pure, ongedwongen reportages bij bruiloften en artiesten.
Afmeting

 x 

Categorie
Afmeting

 x 

Categorie

Product succesvol toegevoegd aan je mandje!